Ілон Маск знову за старе. “For you” – тільки для веріфікованих користувачів

Ілон Маск продовжив новий не логічний ланцюг шокуючих рішень на Twitter. Цього разу, генеральний директор соціальної мережі оголосив, що з 15 квітня Twitter буде показувати тільки перевірені облікові записи в вкладці “For you”.

У своєму твіті Маск пояснив таке рішення тим, що це “єдиний реалістичний спосіб протистояти війнам AI-ботів”. Хоча глава Tesla зазначив, що заборона непідтверджених облікових записів була прийнята, щоб боротися з ботами, він зазначив, що “підтверджені” боти що вдаються до імітації людей, можуть бути показані в вкладці “For You”. Отже, по суті, ви повинні бути платним користувачем, брендом або чиновником уряду, щоб бути рекомендованим алгоритмом Twitter.

Elon Musk

Twitter намагається просувати алгоритмічну стрічку “For You”, незважаючи на негативні відгуки користувачів. Рішення зробити цю стрічку доступною лише для перевірених облікових записів також не було популярним. Зазначимо, що аналітики вважають, що на даний момент Twitter має всього 385 000 платних користувачів. Крім того, компанія збирається 1 квітня прибрати статус перевірки для раніше відомих облікових записів.

Таким чином, алгоритмічна стрічка буде заповнена платними обліковими записами, а також обліковими записами брендів та посадовців, що зробить її дуже спотвореною.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше