Ghostwire: Tokyo – виходить на Xbox

Ghostwire: Tokyo – це екшн-пригодницька гра 2022 року, розроблена студією Tango Gameworks та видана Bethesda Softworks. Гра вийшла у світовий продаж 25 березня 2022 року як тимчасовий ексклюзив на термін одного року для PlayStation 5 та Windows. Вихід гри на Xbox Series X/S заплановано на 12 квітня 2023 року.

Щоб геймерам було легше розібратися у часі виходу гри у їхньому регіоні, видавництво Bethesda та студія Tango Gameworks опублікували відповідну карту.

Про сюжет гри:

Токіо охоплено смертоносними надприродними силами та небезпечними окультистами, що призводить до миттєвого зникнення населення Токіо. Головний персонаж об’єднається з потужною спектральною істотою та освоїть великий арсенал можливостей щоб розгадати темну правду того що відбувається.

Відкрийте для себе такі символічні пам’ятки, як перехрестя Шібуя та Токійська вежа, вражаюче відтворені з неймовірною деталізацією.

Мені особисто ця гра сподобалась 7/10. Графіка чудова, вау взаємодія з геймпадами, добре відтворені звуки. Інколи не зовсім зрозуміло те що від тебе очікує гра, та що робити далі) Але плюсів багато, атмосфера чудова, рекомендую)

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше