Suicide Squad: Kill the Justice League  відкладено

Студія Rocksteady Studios відклала вихід гри Suicide Squad: Kill the Justice League на 2 лютого 2024 року. Про це розробник повідомив на своєму Twitter-акаунті. “Ми прийняли важке, але необхідне рішення про затримку, щоб забезпечити найкращий якісний досвід для гравців”, – йдеться в повідомленні.

У березні Bloomberg повідомляв, що вихід Suicide Squad: Kill the Justice League буде відкладено, але гра все ще з’явиться у 2023 році. Rocksteady Studios очікувала запуску гри 26 травня після попередньої затримки, яка відбулась в 2022 році. Звіт Bloomberg з’явився після того, як Rocksteady продемонструвала Kill the Justice League під час презентації State of Play у лютому – і вона не змогла вразити аудиторію.

“Suicide Squad: Kill the Justice League” – це остання гра серії Arkham від Rocksteady з часів виходу “Batman: Arkham Knight” у 2015 році. Запланований реліз гри на 2 лютого 2024 року для PlayStation 5, Windows PC та Xbox Series X.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше