Банери персонажів Genshin Impact 3.7

Стала відома інформація про банери оновлення 3.7 для гри Genshin Impact.

Genshin Impact

4 зіркові, Yae Miko (Electro, Catalyst) і Eimiya (Pyro, Onion) будуть повторно представлені в першій половині патча. Вони будуть супроводжуватися наступними епічними героями: нова дівчина-кішка Kirara (Dendro, одноручний меч), Chongyun (Cryo, дворучний меч) і Yun Jin (Geo, спис).

Перша фаза Genshin Impact 3.7 представить також двох персонажів 5ти зіркових персонажів.
Yoimiya – це потужний Pyro персонаж, який володіє великою здатністю завдавати шалені одиночні пошкодження. Цікаво, що це буде третій повтор Yoimiya, що робить її лише другим жіночим персонажем після Ganyu, який отримав чотири банера.
У той час, Yae Miko – це персонаж Electro, який став дуже популярним нещодавно завдяки додаванню реакцій на основі Dendro, і це буде її другий повтор.
Їх банери будуть доступні з 24 травня 2023 року і триватимуть три тижні або 21 день.

Genshin Impact

У другій половині відбудуться рерани al-Haytama (Dendro, одноручний меч) та Kazuhi (Anemo, одноручний меч). Серед 4-зіркових персонажів, є збільшений шанс отримати Yaoyao (Dendro, Спис), Xiangling (Pyro, Спис) та Shikanoin Heizou (Anemo, Catalyst).

Друга фаза Genshin Impact 3.7 включатиме 5ти зіркових Кадзуху та Альхайтама. Перший є персонажем Anemo і, мабуть, найпопулярнішим персонажем у грі, завдяки своєй універсальності. Тим часом, Альхайтам – один з кращих Dendro головних DPS у грі і отримає свій перший повтор після свого випуску.

Фаза II почнеться 14 червня 2023 року і закінчиться 4 або 5 липня 2023 року, в залежності від сервера.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше