Sony повідомила про обсяги продажу PlayStation VR2

PlayStation VR2

Компанія Sony Interactive Entertainment офіційно повідомила, що продажі їх новітнього продукту, гарнітури виртуальної реальності PlayStation VR2, досягли майже 600 тисяч одиниць у перші шість тижнів після запуску. Ця звістка стала відомою під час нещодавно відбутого корпоративного зібрання Sony Group.

PlayStation VR2, новітня версія популярної гарнітури виртуальної реальності, була випущена на ринок 22 лютого. Тому озвучена цифра продажів відображає станом на 31 березня.

Sony також відзначила, що стартові продажі PlayStation VR2 виявилися на 8 відсотків вище, порівняно зі стартовими продажами першого покоління PlayStation VR за аналогічний період.

Також Sony заявила про свої плани щодо подальшого розширення бібліотеки ігор для нової гарнітури VR2. Серед готових до виходу ігор були відзначені такі назви, як Beat Saber, Behemoth, Crossfire: Sierra Squad, The Foglands, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Green Hell VR, Resident Evil 4 Remake та Synapse.

Ці дані щодо продажів PlayStation VR2 свідчать про високу зацікавленість користувачів у гарнітурах виртуальної реальності, а також підкреслюють неперебутну здатність Sony впроваджувати інновації у галузі відеоігор. З огляду на заяву компанії про майбутні релізи, очікується, що зацікавленість у PlayStation VR2 лише зростатиме.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше