Gen-2 – нова нейромережа що створює відео з тексту

AI, здатний перетворювати текст на відео, став реальністю, а все завдяки прогресу компанії Runway у сфері генеративного AI. Нещодавно цей AI-стартап оголосив про появу Gen-2, нової моделі генерації відео.

Вже зараз відкрито доступ на нову AI систему Runway, яка спроможна створювати унікальні відеоролики з використанням тексту, графіки або відеокліпів. Користувачам лише потрібно дати відповідну команду для створення реалістичних, яскравих зображень.

Gen-1 була перш за все спрямована на модифікацію існуючого відеоматеріалу, дозволяючи користувачам вводити невеликі 3D анімації або нестабільні кліпи зі смартфона та застосовувати AI-генерований оверлей. У своїй першій версії, Gen-1, користувачі могли вводити не дуже акуратні 3D-анімації або аматорські кліпи зі смартфона та накладати AI-генерований оверлей. Gen-2, натомість, більше зосереджений на створенні відео з нуля, не дивлячись на свої численні обмеження.

Однак, незважаючи на свої обмеження, Gen-2 справляє враження своїми можливостями. Здатність AI створювати відео з нуля — це крок вперед у розробці генеративного AI, який відкриває нові перспективи в області відеопродакшну. Завдяки Gen-2 користувачам тепер можливо не тільки модифікувати існуюче відео, але й створювати нові ролики з нуля, просто вводячи текст.

Подумайте тільки: здатність перетворювати текстові ідеї в відео може розширити межі того, як ми сприймаємо та використовуємо відеоконтент. І хоча ми лише на початку цього шляху, перспективи, які відкриває Runway, безсумнівно, захоплюють.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше