Wall Street змінює менеджерів на інженерів з штучного інтелекту

Wall Street

Революція штучного інтелекту стрімко розгортається на всій Wall Street. Банки за останні місяці звільнили тисячі працівників і запровадили заморожування найму, але все ж продовжують вкладати гроші в штучний інтелект.

Але що ці фінансові установи сподіваються отримати від своїх інвестицій?

Це майже ніби мати дуже розумну армію стажерів, яких ви можете запросити в свою компанію, щоб вони допомагали кожному співробітнику“, – говорить Пармі Олсон, технологічний оглядач Bloomberg Opinion. “Банкам самим вирішувати, як вони хочуть використовувати цей різновид інструментів“.

Згідно з недавнім звітом Evident, JPMorgan по переду всіх, оголосивши про більш ніж 3 600 вакансій, пов’язаних з AI, з лютого по квітень. Дані також показують, що Нью-Йорк в даний час є світовим центром для талантів AI, якщо вимірювати за кількістю персоналу, за ним йде Лондон, а потім Торонто. Але друге місце Лондона є хитким, попереджає Мусавізаде.

Консолідація влади більшими банками лише загостриться, і це не дуже хороша новина для банків Великобританії“, – каже вона. “Деяка частина цього полягає в тому, що таланти AI з Великобританії переходять до американських банків у Великобританії, але також є і потік спеціалістів з Великобританії в США“. Однак є одна область, в якій, на її думку, Великобританія може виглядати гарно під час революції AI – це регулювання.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше