Реліз Avatar: Frontiers of Pandora запланований на 7 грудня

Avatar: Frontiers of Pandora

Компанія Ubisoft представила світу перший геймплейний трейлер своєї нової відеогри Avatar: Frontiers of Pandora, що викликав широкий резонанс у геймерській спільноті. В ролику можна побачити живописний світ Пандори, головних героїв – на’ві, що вступають в бій з людьми з RDA. Також у ролику демонструються захоплюючі сцени політів на’ві по мальовничих ландшафтах Пандори та їх зусилля по захисту свого рідного дому від людського вторгнення.

Однією з найбільш цікавих особливостей гри є геймплей від першої особи, який включає стрільбу з лука, використання копій та іншого оружа ближнього бою. Пересування на різних тваринах переключає камеру на вид від третьої особи, що дозволяє гравцям краще розглянути дивовижний світ Пандори.

У грі також буде доступна опція гри в одиночку або кооперативного проходження з одним другом. Це додає більше гнучкості до геймплею, дозволяючи гравцям обирати між соло-пригодою та спільним відкриттям світу Пандори в режимі кооперативу.

Реліз Avatar: Frontiers of Pandora запланований на 7 грудня. Гра буде доступна на платформах PC, PS5 і Xbox Series X/S, надаючи геймерам різних платформ можливість зануритися у цей захоплюючий світ.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше