У Steam вийде хорор від першої особи Hollow Cocoon

Студія-розробник з Японії, Nayuta Studio, яка вже встигла себе проявити в 2018 році, випустивши пригодницьку гру CINERIS SOMNIA, тепер представила світові свій новий проект. Відкривши сторінку своєї нової гри на платформі Steam, студія ознайомила геймерів з першоособовим хорором, що отримав назву Hollow Cocoon.

Сюжет гри Hollow Cocoon відбувається в середині 80-х років минулого століття у Японії. Основний герой гри, студент по імені Мінато Дзінба, вирушає в віддалене гірське селище Ітіносе, де проживала його матір. Його мета – відвідати бабусю, яка перебуває в критичному стані.

Головний герой не бачив свою стару родичку, Кіну Міяму, більше ніж десять років і відчуває до неї глибоку антипатію. Зі спогадів про неї залишився лише розмова про шовкопрядах і їхніх коконах. Гра занурить гравців у “жахливу ситуацію”, де вони будуть змушені ховатися від страшного монстра і збирати важливі докази, щоб розкрити “крижану правду” про те, що відбувається.

Розробники обіцяють захоплюючий сюжет з чотирма різними кінцівками, три рівні складності, можливість ручного та автоматичного збереження гри, а також налаштування кута огляду і тряски камери для тих, кого легко може укачати в іграх від першої особи.

Згідно з анонсом у Twitter, Hollow Cocoon надійде в продаж взимку поточного року, ексклюзивно для Steam.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше