Топ 7 додатків для відеоспостереження на Android

Відеоспостереження стає все більш популярним у нашому сучасному світі. Завдяки прогресу в технології, ми можемо спостерігати за своїми будинками, офісами, або будь-якою іншою власністю, використовуючи просто наші смартфони. Це стало можливим завдяки спеціальним додаткам для відеоспостереження, які доступні для Android. У цій статті ми оглянемо п’ять найкращих додатків для відеоспостереження, які доступні на Android, зазначимо їхні переваги та платформи, на яких вони працюють.

1. IP Webcam

IP Webcam – це один з найпопулярніших додатків для відеоспостереження для Android. Його основна перевага – універсальність. Цей додаток працює як з Wi-Fi, так і з мобільним інтернетом. Крім того, він підтримує двосторонню аудіо передачу, що означає, що ви можете слухати і говорити через камеру. IP Webcam також має опцію виявлення руху, та надсилає повідомлення на ваш телефон, коли камера виявляє рух. Цей додаток працює на Android 4.0 і вище.

2. Alfred Home Security Camera

Alfred – це ще один відмінний додаток для відеоспостереження, який пропонує безліч корисних функцій. Він працює як з фронтальною, так і з задньою камерою вашого телефона. Alfred також має функцію виявлення руху та надсилає вам повідомлення, коли камера виявляє активність.

3. Nest

Nest – це одна з найкращих програм для відеоспостереження на Android, особливо якщо ви вже вкладені в екосистему Nest. Через цей додаток ви можете навігуватися по налаштуванням термостата Nest, а також використовувати функції Protect і Guard. Він може також сповіщати вас про рух у будь-яких з ваших визначених зон. Завдяки гнучкості камер Nest, вони можуть бути розміщені практично будь-де навколо вашої власності. Щодо моніторингу, додаток для планшета може надати вам більше видимості завдяки більшому екрану. Ви можете налаштувати стільки камер з цим додатком, скільки вам потрібно, процес займає всього кілька хвили.

4. WardenCam

WardenCam – це ідеальний вибір для старого смартфона, який у вас може бути. Цей додаток перетворює ваші запасні смартфони або планшети в систему домашньої безпеки, яку ви можете контролювати, перебуваючи не вдома. Ви зможете слідкувати за повсякденною активністю – наприклад, за прибуттям посилок, контролювати свою дитину, дивитися, що роблять діти, або слідкувати, чи не руйнує ваша собака ваш будинок, поки ви відсутні! Він має безкоштовне хмарне сховище, виявлення руху і сповіщення, і працює на Wi-Fi, 3G, 4G і LTE【9†source】.

5. Security Camera CZ

На ринку безпеки є багато додатків для відеоспостереження, але Security Camera CZ займає особливе місце. Схожий на WardenCam, ви можете перетворити будь-який старий смартфон або планшет в камеру домашньої безпеки. Легко стежте за тим, що відбувається у вашому будинку, не вкладаючи кілька сотень доларів у справжню систему домашньої безпеки. З виявленням руху та сповіщеннями, Security Camera CZ працює так само, як Nest Cam та інші камери спостереження.

Цей додаток має функцію двостороннього зв’язку (думайте про радіостанцію). Також є опція сирени, яку ви можете включити, якщо коли-небудь побачите зловмисника у своєму будинку або на вашій власності. Або ви можете просто використовувати це для спостереження за собаками під час відсутності або за дитиною у сусідній кімнаті【10†source】.

6. AtHome Camera

AtHome Camera, подібно до Alfred, дозволяє вам перетворити свій старий смартфон або планшет в камеру домашньої безпеки. За допомогою розширених функцій виявлення осіб, додаток може надіслати вам повідомлення (з анімованими GIF), коли він впізнає когось на відео. Це використовує передові технології глибокого навчання та штучного інтелекту, дозволяючи додатку точно виявляти осіб на відео. Ви можете транслювати відео з камери на свій основний смартфон, використовуючи мобільні дані або Wi-Fi.

Додаток також розумно використовує мікрофон на обох пристроях, пропонуючи безпроблемний двосторонній зв’язок. Однією з функцій безпеки, яка мені дійсно подобається, є здатність додатку працювати в режимі фону та автоматично запускатися при старті. Додаток також має підтримку хмари, тому ви можете зберігати стільки записів у хмарі, скільки вам потрібно. Це безкоштовне завантаження в Google Play Store з рекламою та покупками в додатку【11†source】.

7. Home Security Camera

Home Security Camera – це ще один подібний додаток, який дозволяє вам використовувати свій старий смартфон/планшет як повноцінну камеру спостереження. Він також має двостороннє аудіо для зв’язку через основний пристрій. Тут є функція виявлення руху, яка активує сигнал тривоги на камері, коли зловмисник проходить через камеру, тоді як технологія на борту гарантує зменшення ложних тривог (домашніх тварин)

Кожен з цих додатків має свої унікальні переваги, а вибір залежить від ваших особистих потреб та обставин. Незалежно від того, чи ви шукаєте додаток, що працює з вже встановленою системою безпеки, як Nest, чи ви хочете використати старий смартфон як камеру безпеки, є додаток, який відповідає вашим вимогам.

Пам’ятайте, що незалежно від того, який додаток ви виберете, важливо забезпечити належну безпеку та конфіденційність. Усі ваши відеозаписи мають бути захищені та доступні тільки вам.

Якщо ви використовуєте додаток, що зберігає дані в хмарі, переконайтеся, що ви вивчили політику конфіденційності компанії, щоб зрозуміти, як ваші дані будуть використовуватися та зберігатися. Це допоможе вам забезпечити найвищий рівень захисту для вашої особистої інформації.

З цими додатками, ви зможете забезпечити безпеку своєї домівки, не витрачаючи багато грошей на дорогу систему відеоспостереження.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини