WhatsApp додав можливість ділитися своїм екраном під час відеодзвінків

За останні кілька місяців WhatsApp ввів декілька нових функцій, зокрема миттєві відеоповідомлення та можливість використовувати один акаунт на декількох телефонах. А тепер з’явилася ще одна нова функція.

Марк Цукерберг повідомив у Facebook, що користувачі тепер зможуть ділитися екраном під час відеодзвінка в WhatsApp.

Більш традиційні платформи для відеоконференцій, такі як Zoom, Google Meet та Microsoft Teams, давно мали таку функцію, яка виявилася вкрай необхідною, особливо для ділових дзвінків. Так само як і на цих платформах, ділитися екраном в WhatsApp можна, натиснувши на іконку “Поділитися”. Користувачі можуть вибрати конкретний додаток або весь свій екран.

Згідно з TechCrunch, функція ділитися екраном почала випускатися на Android, iOS та Windows Desktop. Розгортання відбувається поступово, тому ви можливо ще не бачите цю функцію на своєму телефоні, але вона буде доступна незабаром.

Додатково WhatsApp ввів підтримку відеодзвінків в режимі Landscape, який, без сумніву, буде зручнішим для того щоб ділитися екраном, ніж існуючий режим Portrait.

Майже 10 років тому Meta придбала WhatsApp та перетворила його на провідний глобальний додаток для обміну повідомленнями, зараз у WhatsApp понад 2,78 мільярда активних користувачів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини