Вийшло оновлення в Genshin Impact 4.0

Популярна рольова гра Genshin Impact отримала чергове масштабне оновлення, яке приносить з собою багато нового контенту та нововведень. Розробники зі студії miHoYo представили новий регіон для дослідження — величне королівство Фонтейн, домівку для Гідро Архонта. Розширення глобальної карти супроводжується додаванням нових героїв, зброї та продовженням основного сюжету.

Фонтейн — це одне з ключових королівств різноманітного ігрового світу Genshin Impact. Згідно з легендою, колись він був домом для всіх Океанідів. Проте вони змушені були покинути свій рідний край. Тепер у Фонтейні розташоване величе місто, оточене водними просторами, повними життя та забутих таємниць. Гравцям належить дізнатися історію цього місця та його особливості. У версії 4.0 гра відкриває такі райони Фонтейна, як Кур-де-Фонтейн, район Берилл та район Белло.

До Genshin Impact також було додано:

  • Нова механіка Фонтейна — благословення Фонтейна.
  • Фонтан Люсін, де гравці можуть обмінювати печатки Гідро та отримувати цінні предмети.
  • Нові експедиції для Фонтейна.
  • Нові персонажі: Ліні та Фреміне.
  • Нові підземелля, екіпіровка та історії.

Оновлення 4.0 для Genshin Impact вже доступне для ПК та інших платформ.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше