Apple планує випустити нові AirPods у двох варіантах цієї осені

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple цього року планує оновити лінійку AirPods, представивши дві нові моделі навушників.

Відомий інсайдер повідомляє, що компанія працює над бюджетною та дорожчою версіями AirPods. Обидві моделі отримають оновлений дизайн, включаючи коротші ніжки, схожі на AirPods Pro, і перехід на порт USB-C замість Lightning. Крім того, очікується поліпшене звучання.

Дорожча модель отримає функцію активного шумозаглушення (Active Noise Cancellation), яка до цього була ексклюзивною для AirPods Pro.

Також Гурман зазначив, що Apple працює над третім поколінням AirPods Pro, яке може бути представлене вже наступного року.

Очікується, що нові AirPods будуть представлені восени цього року. Раніше Гурман також розповів, що Apple розробляє роботизований настільний iPad.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше