Apple представила AirPods 4

Apple анонсувала нове покоління бездротових навушників — AirPods 4, які компанія називає «найзручнішими за всю історію». Нові моделі зберегли відкритий тип дизайну, але обіцяють значно покращене звучання та підтримку персоналізованого просторового аудіо.

Дві моделі AirPods 4

Apple пропонує дві версії новинки: базову AirPods 4 за $129 та модель з активним шумопоглинанням — AirPods 4 з Active Noise Cancellation (ANC) за $179. Це перший випадок, коли стандартна лінійка AirPods отримує функцію шумоподавлення. Обидві версії надійдуть у продаж 20 вересня, а передзамовлення вже відкрито.

Покращення функціональності

Окрім покращеного звуку, AirPods 4 отримали оновлену функцію Find My з динаміком у кейсі, що раніше була доступна лише у версії Pro. Також обидві моделі підтримуватимуть бездротову зарядку за замовчуванням.

З випуском iOS 18 для всіх моделей AirPods, включаючи Pro, будуть додані нові взаємодії з Siri. Наприклад, користувачі зможуть відповідати на запитання Siri, похитуючи головою.

Оновлення для AirPods Pro

Крім цього, для AirPods Pro з’явиться нова функція «Захист слуху», яка завдяки чипу H2 допоможе знижувати рівень шуму, щоб запобігти ушкодженню слуху.

Попереднє покоління AirPods

Попереднє, третє покоління AirPods вийшло у 2021 році, але не мало великого успіху через відсутність шумоподавлення та змінений дизайн, що не всім сподобався. Через це Apple продовжувала продавати друге покоління AirPods із класичним дизайном.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
нові обмеження від google

Google заборонив реєстрацію облікових записів з російськими номерами

Google заблокував можливість реєстрації нових облікових записів за допомогою російських номерів телефонів. Користувачі стикаються з помилкою під час отримання коду підтвердження, що викликає питання про причини обмеження.
Детальніше